5 dari 5 berdasarkan 2 dari penilaian pelanggan
(2 ulasan pelanggan)

Zero Audio Carbo I – ZH-DX240-CI Stereo Headphone

Rp990,000 exc. PPN

Jagoan vokalan untuk earphone dibawah 1 juta. Kualitas vokalnya gak main-main, Zero Audio Carbo i sanggup ngasih vokal bening dan sangat jelas di level harganya. Bassnya terasa deep dan gebuk, tapi bukan earphone basshead. Treblenya termasuk nagih, cring tapi gak pake nusuk.

Wajib coba, demo tersedia di Toko Headfonia Store.

Stok 1

Jumlah

Earphone Case

Tambah Eartips

Reterminate

Untuk mendapatkan kualitas suara yang terbaik, kami sarankan anda memilih opsi reter P-3.5 PP untuk earphone anda.

Accessories

Zero Audio Carbo I – ZH-DX240-CI Stereo Headphone

 

■ FEATURES

◯ New concept “i shape” Adopting new “slant in” feeling to put in a naname in the ear by design. In addition to improving mounting and detaching performance, it realizes three-dimensional high-resolution original sound reproduction

◯ ZERO series Minimum Newly Developed · Ultra compact dynamical driver is installed, from high bass sound to high tone sound with transparency High resolution sound source is faithfully reproduced and enriched

◯ Composite housing of lightweight, high-strength carbon fiber with excellent vibration damping and shaved aluminum body adopted.

◯ Tough and flexible flat cord using OFC (oxygen free copper) that enables pure sound source transmission with less transmission loss

◯ Three point dots placed in strain relief allow identification of L / left side

 

■ SPEC

Model: Dynamic type
Plug: 3.5mm gold-plated stereo mini plug [L type]
Cable: OFC code 1.2 m [Y type]
Weight: 2.4g (excluding cord)
Output sound pressure level: 101 dB / 1 mW
Frequency band: 8Hz to 70,000Hz
Maximum input: 150mW  IEC (International Electrotechnical Commission) standard
Impedance: 16 Ω
Accessories:
-Silicon earpiece S, M, L each 2 pieces
-(M size is attached to the main body at shipment)
-Carrying bag

brand

ZERO AUDIO

price-class

0 – 1jt

5 Dari 5 Bintang

2 reviews

Apa kata customer lain

  1. Sonny

    5 out of 5 Clarity

    Untuk Vokal..bener2 bening

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  2. Iffatyanto

    5 out of 5 IEM Vokal terbaik

    (verified owner)

    Ini salah satu IEM dengan clarity terbaik dikelasnya, bahkan lebih.
    Cocok banget buat dengerin lagu seperti Danilla, Banda Neira dst. Cuman kalau dibuat nonton film/lagu EDM langsung kebanting karena suara bass nya ga ngatasin. Kalau pop masih okelah
    Overall untuk IEM vokal dengan harga dibawah sejuta udah mantap banget

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Don't have an account? Sign Up