Stok kosong
 
 
5 dari 5 berdasarkan 1 dari penilaian pelanggan
(1 ulasan pelanggan)

TaoTronics TTBH-15 – Extreme Bass Bluetooth Sport Magnetic IEM

Rp719,000 inc. PPN

Ini bukan bluetooth sembarangan. Dari kualitas suara, range bluetooth, battery life, build quality, sampai ergonomics yang sangat nyaman dipakai. Dari testing kami, Taotronics ini lebih baik dari banyak bluetooth merek terkenal.

TTBH-07: Suara mild V-shaped, cring dan bass.
TTBH-15: Suara heavy bass.

 

Stock produk kosong.

Beritahu saya jika ada stock.

TaoTronics – TTBH-15

Extreme Bass Bluetooth Sport Magnetic IEM

 

  • AS LIGHT AS A FEATHER: Enjoy a lightweight construction that’s shredded of all the bulk for a compact look that’s 10% lighter than the conventional headphones.
  • aptX & CVC FOR BETTER AUDIO: Experience rich, CD-like sound quality with the aptX codec; rely on the CVC noise isolation technology to tune all noise out and get the most out of your calls.
  • ALWAYS-SAFE MAGNETIC DESIGN: Keep the headphones discreetly around your neck to match your business look even when off the clock; the built-in magnets keep them in place to avoid losing them.
  • STABLE BLUETOOTH 4.1 CONNECTION: Benefit from a more stable connection thanks to the Bluetooth 4.1 functionality; get a better signal during calls with the integrated ceramic antenna.
  • INLINE MIC & REMOTE CONTROLS: Skip track or turn the volume up and down with the inline remote controls; enjoy hands free calling on the go thanks to the built-in microphone.

 

 

 

Technical Details

Model TT-BH15
Weight 0.48 ounces
Type Bluetooth headphone
Size 1.14 inches, 0.83 inches, 1.42 inches
Color Black

brand

TaoTronics

price-class

0 – 1jt

5 Dari 5 Bintang

1 review

Apa kata customer lain

  1. Denny Kurniawan

    5 out of 5 Worth to Buy under $100

    (verified owner)

    Kapan lagi ada Earphone Sport Bluetooth, Noise isloating, Mic, Sweat Resistance dengan harga 700++, bass nya itu gak terlalu overwhelming banget tapi pas untuk olahraga (kadang kalau olahraga, simple as running, dengerin bass kayak merek dr. b**ts terlalu menurut saya overwheming). Masih balance, ada treble nya masih dapet, tapi emang bass nya lebih berasa. Buildnya plastiknya buat nahan sweat resistance nya bagus, gak kasar kayak abal abal, tapi memang earplugnya musti diganti soalnya agak kurang nyaman, pake spinfit yang basic udah pas banget, dan bikin soundnya jadi lebih smooth (mungkin karena emang karakter spinfit yang bikin nyaman di telinga jadi membantu kali ya), OVERALL THIS EARPHONE REALLY REALLY WORTH TO BUY!!

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Don't have an account? Sign Up