4.5 dari 5 berdasarkan 6 dari penilaian pelanggan
(6 ulasan pelanggan)

Radius AL-LCH91 Dac/Amp For Lightning

Rp4,686,000 Rp2,790,000 inc. PPN

Dac / Amplifier high res untuk memutar musik sampai dengan 24bit/96khz khusus untuk pengguna apple. Sudah dilengkapi dengan kabel micro to lightning, sehingga bisa langsung digunakan untuk iPhone, iPad dan iPod touch. Suara yang dihasilkan sangat bersih, dan black background. Maksimalkan kualitas suaranya dengan aplikasi NE Player dari Radius.

Aplikasi NE Player, tersedia untuk iOS dan Android.

appStoreAndroid-app-logo

Stok 4

Jumlah

Radius AL-LCH91 Dac/Amp For Lightning

 

Radius_AL_LCH91W

Hi-Res sound source corresponding with delicacy close to the sound source of studio recording and realism. Number of bits / sampling rate, it supports up to hi-res sound source of 24bit / 96kHz. It is possible to read high-resolution music data of which has about three times the amount of information of the music CD. This allows you to express the delicacy and realism close to the sound source of studio recording that can not be played on CD.

Can play high-resolution sound source because it is equipped with a powerful sound quality. The Radius AL-LCH91 use a lithium ion battery, you can reproduce the high quality and powerful sound pressure sensitivity of quality.

AL-LCH91_TI_AmpAmplifier adopts “LMH6611” of TI manufactured. In high slew rate, and more richly express the treble, which is one of the features of the high-resolution sound source, to reproduce a wide dynamic range.

AL-LCH91_WM8740DAC is used in luxury home audio, distortion of sound boasts a less high S / N ratio, equipped with the Wolfson made DAC “WM8740”. A digital sound source output from the player, and converts it to a beautiful and vivid sound.

AL-LCH91_CapsOriginally, the use of the output capacitor, will be the low frequency range is attenuated. AL-LCH91W drive the output operational amplifier in both power. For this by not requiring the output capacitor, it is possible to drive the headphone without losing the bass to the high quality and powerful. In addition, noise employs a unique circuit structure difficult to be transmitted to the analog section that occurred in the digital section. S / N ratio is remarkably improved, and has realized a few clear sound of noise.

AL-LCH91_HiresThe number of bits / sampling rate, supports up to hi-res sound source of 24bit / 96kHz. It is possible to read the high resolution music data of which has about three times the amount of information of the music CD. This allows you to express the delicacy and realism close to the sound source of studio recording that can not be played on CD.

AL-LCH91_ButtonWith remote control function, such as play / pause / volume adjustment / track forward / track back, you can easy operation at hand remains closed the player, such as the bag.

AL-LCH91_NE_playerBy’ll use it in conjunction with the NePLAYER, improved operability, the sound quality performance. It offers a music experience up a top notch.

specification

iOS only Hi-Res corresponding DAC equipped with portable amplifier AL-LCH91

– Frequency characteristic: 20~20000Hz (0dB~-0.5dB) 20000Hz~45000Hz (0dB~-1.0dB)
– S/N ratio: 100dB or more (@ JIS-A)
– Maximum output: 90mW × 2ch (@ 16Ω)
– Corresponding number of bits / sampling rate: Up to 24bit / 96kHz
– Input terminal: Lightning connector / separation type (converted to Lightning from Micro B USB terminal)
– Output terminal: φ3.5mm stereo mini-jack
– Battery type: Lithium ion polymer
– Battery continuous operation time: About 6 hours and 30 minutes
– Battery charging time: About 2 hours and 30 minutes
– Recommended specification: Input DC 5.0V 1.0A
– Compatible models:
iPhone 6s,
iPhone 6s Plus,
iPhone 6,
iPhone 6 Plus,
iPhone 5s,
iPhone 5c,
iPhone 5,
iPad Air 2,
iPad mini 3,
iPad Air,
iPad mini 2,
iPad (4th generation),
iPad mini,
iPod touch (6th generation),
iPod touch (5th generation)

 

accessories

■ Lightning to Micro B USB cable
■ Micro B USB to USB Type A cable (for charging)
■ manual / warranty

brand

radius

price-class

1jt – 4jt, 4jt – 8jt

4.5 Dari 5 Bintang

6 reviews

Apa kata customer lain

  1. Widodo

    3 out of 5 Special 4 iphone...

    (verified owner)

    Kesan pertama tidak seperti produk japan yng solid ,material spertinya terbuat dr material plastik tebaal ..kurang menyakkinkan …

    Setelah saya coba dng iphone6s tanpa ada hambatan langsung conect ..it is easy to use .

    Pertama saya coba dng ear phone shure momentum.. Saya merasa kualitas nya kurang begitu cocok dng telinga saya ..terlalu digital..memang lebih jernih ..tp untuk waktu yang yang kuping cepat merasa capek…

    Kemudian saya coba dgn ear cypherlabs v2 …suara lebih kalem vokal lebih menonjol …

    Overall dac ini mungkin hannya untuk orang yng butuh praktis dlm menggunakan iphone…..

    Regard

    Widodo

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  2. Ryan Agatha Nanda Widiiswa

    5 out of 5 Worthed DAC

    Suaranya halussss bangeeeeeeet….. Sayang kalo dicolok ampli lagi hehe kecuali ampli yg “berkelas”..

    Kmren nambah nyolok ke beberapa ampli fiio malah keluar suara noise lagi

    Btw ini cocok banget buat yg ngejar suara natural netral..

    Gw baru tes ini pake iem xiaomi hybrid hd audio..

    Dan berasa di studio

    Thanks hs for racun racunnya

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  3. Priyangga

    5 out of 5 DAC PORTABLE MINI YANG BAGUS

    Saya sebelum memutuskan membeli ini, saya bertanya d forum utk meminta saran.
    Brg simple, cocok yg ingin kepraktisan n travelling. terbuat dari plastik tebel yg kokoh dan solid sperti langsung d cetak. Bukan plastik jelek yg d tekan pinggir bunyi cetek2 / klik2. Tdk disangka Bntuk kecil power gedhe.

    Dari segi suara: dac/amp ini saya rasa mempunyai karakter netral,black blackground dan menambahkan separasi yang baik serta soundstage. Saya mencoba d iphone (dg aplikasi ne player full)dan laptop(berbasis win). Saya jadi betah liat dan dengerin video live(tentunya harus kualitas gambar n suara bagus).

    Overall: bagi yang suka kepraktisan (ribet bawa dap dll) sprti saya boleh mencoba dac dr radius ini. Tinggal bawa supercase dr hfs. Taruh iem dan dac radius ini, and ready to go. Hehehe…

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  4. Widodo

    5 out of 5 Quaranty satisfaction yng memuaskan

    (verified owner)

    Tiba2. Saja dac amp yg saya sangat suka ga bisa saya conect dng iphone ..with some battery notification ..!!!
    Langsung aja sy kirim balik ke HFS utk diperbaiki..stelah diterima HFS merka cuman bilang ..ok pak brg sdh sy terima kami kirim balik yang baru….
    Wow sy bgt suprise .. tanpa tanya tetek bengek knp amp dac rusak , ato nota pembelian they just replace with NEw..
    4star for guaranty and customer product satisfaction!!!!

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  5. Quito G. Siagian

    5 out of 5 Recommended!!

    Setelah 2x balik ke toko, akhirnya memutuskan untuk membeli. Karakter suara berbeda jauh dari sebelumnya. Biasa pake B&W P3 suaranya agak mendem, setelah pake ini stagingnya jadi lebih luas. Separation antar instrumennya juga lebih jelas. Bass jadi lebih tight dan temponya makin bagus.

    Baru hari ini coba colok ke komputer, ternyata bisa juga dipake lewat kabel USB.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  6. Handi

    4 out of 5 Detail , Bening, & High Resolution

    (verified owner)

    karena saya belum punya iphone maka review saya ini menggunakan Radius AL91 dengan Laptop saya Windows 10 dengan aplikasi Foobar + Wasapi push.

    Tipe suara bening, detail mirip-mirip Ifi dac product. di lain sisi bagi saya agak kurang dapat body bass dan vocal, serta agak terlalu revealilng. untuk lagu2 pop yang rekaman agak kurang baik menjadi sangat jelas.

    tapi jujur tingkat detail sangat baik dan bisa dibandingkan dengan dac / amp lain nya di harga jauh di atas nya.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Don't have an account? Sign Up

Kategori: Tag: