4.25 dari 5 berdasarkan 4 dari penilaian pelanggan
(4 ulasan pelanggan)

Oyaide HPC-MSS 3.5mm Mini to Mini cable 30mm

Rp299,000 inc. PPN

kabel mini dari 3.5mm male ke 3.5mm male, biasa digunakan untuk menyambungkan dari audio player ke portable amplifier. Dibuat dengan kualitas kabel yang berkualitas dari Oyaide Jepang. Karena kecil, praktis lebih rapih untuk penampilannya.

Perlu yang lebih panjang, bisa pakai Oyaide HPC-MSL

Stok 20

Jumlah

Oyaide HPC-MSS

 

Reasonable, high-quality, excellent durability, and ultimate flexibility “AUDIO MIJINKO SIGNATURE MODEL” from 3.5 stereo mini cable appeared!
“HPC-MSS / HPC-MSL” is the concept of “mini-cable with improved sound quality and usability to the limit”, incorporating a commitment that was thorough and meticulous, is the development staff “audio water flea Arakawa” produced model of ELEC. To achieve both excellent signal transmission and extreme flexibility, it is a litz wire of PCOCC-A conductor, by thinning the insulating film, and has thinner cables to the limit. At the heart of the litz wire, it is arranged an excellent aramid fiber tensile strength, coated with elastomer resin. In addition to protect the outermost layer in Tetoron sleeve, it provides excellent durability. The mini-plug, combines the advantages of straight type and L-type, it is adopted excellent “curved plug” in usability. And even if it is pushed into the narrow pocket or bag, and the like can be parry the stress applied to the base of the cable in the curved plug, it also has excellent durability. In addition, since the interference with other connection cables and operation knob is unlikely to occur, comfortably and perform the operability and maneuverability, you can do the connection with the portable between devices and headphones in a compact and smart.

Features

In PCOCC-A Litz wire cable, and both excellent signal transmission and the ultimate flexibility

HPC-28-4U.jpg

Cable HPC-28-4U of new development to be used in HPC-MSS / MSL. It is an ideal slimming strong flexible cable to the headphone cable. To achieve both excellent signal transmission and extreme flexibility, it is a litz wire of PCOCC-A conductor, by thinning the insulating film, and has thinner cables to the limit. At the heart of the litz wire, it is arranged an excellent aramid fiber tensile strength, coated with elastomer resin. In addition to protect the outermost layer in Tetoron sleeve, and has realized the excellent durability.

Excellent in ease of use “curved plug”
hpc_mss_plug540.jpg
The mini-plug, combines the advantages of straight type and L-type, it is adopted excellent “curved plug” in usability. And even if it is pushed into the narrow pocket or bag, and the like can be parry the stress applied to the base of the cable in the curved plug, it also has excellent durability. In addition, since the interference with other connection cables and operation knob is unlikely to occur, comfortably and perform the operability and maneuverability, you can do the connection with the portable between devices and headphones in a compact and smart. Pin material is brass 24K gold-plated electrode.
HPC-MSS: in a very short cable length 30mm, without waste clean and connect the equipment to each other.

hpc_mss540.jpg
HPC-MSS / MSL I have adopted both thought-out cable length. HPC-MSS so you can connect without waste shortest distance the portable equipment to each other, in the mini-mini cable cable length was made 30mm also say exceptional short. In multistage superimposed between portable device, it can suffice for the majority of connection in this short.

Specifications

Conductor
PCOCC-A AWG28 4 core Litz wire (UEW) aramid fiber through
Shield
Without
Exterior sheath
TPE (olefin-based elastomer)
Outermost layer
Tetoron sleeve (silver, black)
Other
Original solder SS-47 use
Connector (contact portion)
Fiber-mediated elastomer sheath)
Plug
3.5 stereo mini “curved plug” (PVC molded 24K gold-plated electrode)
24K gold-plated electrode
brand

oyaide

4.25 Dari 5 Bintang

4 reviews

Apa kata customer lain

  1. Gian

    3 out of 5

    Pertama kali mutusin belinkarena faktor ukuran yg kecil sehingga ga ganggu port lain di ampli. Suaranya oke, tapi yg bikin rada bete itu kabel ternyata ga boleh kesenggol-senggol/kebentur benda lain alias ringkih. Asal kesenggol/kepegang suaranya berubah. Kalau produknya tahan/ga terpengaruh benturan pasti saya kasih bintang 4 atau 5.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  2. mahendra.adhi.purwanta

    4 out of 5

    (verified owner)

    Gue beli ini buat gantiion Fiio L2 yang gue pake di Setup gue, karena bagi gue Fiio L2 Treblenya cenderung nusuk. Pertama kali ganti ke Oyaide HPC-MSS ini, gue ngerasa suaranya jadi terdengar netral dan ringan yah, treble nya udah gak nusuk lagi, tapi entah kenapa gue ngerasa bobot di suara nya jadi berkurang, jadi gak begitu full body, jadi terasa rada ringan dan netral, dan terasa lebih nyantai. Agak kecewa juga awalnya, tapi setelah dengerin beberapa lagu, gue jadi bisa nikmatin juga karakter suaranya, karena gue tergolong pecinta musik yang all rounder, berbagai genre gue dengerin, dan yesss, Oyaide HPC-MSS ini lebih nyaman buat dengerin berbagai genre musik di Playlist gue. Bentuknya yang kecil dan pendek juga bikin setup gue terlihat rapi yah, dan lebih gampang buat dibawa-bawa.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  3. Handi

    5 out of 5 Kabel M2M yang Berkelas

    (verified owner)

    Kabel ini made in japan. Dari tampilan dan build quality nya jelas sangat bagus. Begitu presisi dan tampak sangat berkelas.

    Harganya pun jauh lebih murah dibandingkan produk M2M Oyaide lain nya. Dan bentuk nya yang L shape jelas membuat stacking setup yang lebih rapih.

    Soal suara jujur saat ini saya tidak mempunyai M2M pembanding sehingga saya tidak bisa menilai apakah memang ada improve suaranya misalkan dibandingkan M2M buatan Fiii yang memiliki harga yang tidak terlalu jauh.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  4. Ivan

    5 out of 5 High quality m2m

    Setup jadi lebih ringkas, audio quality top notch

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Don't have an account? Sign Up

Kategori: Tag: