5 dari 5 berdasarkan 3 dari penilaian pelanggan
(3 ulasan pelanggan)

JDSLabs CmoyBB Headphone Amplifier – Standard

Rp890,000 inc. PPN

Amplifier kaleng yang terkenal dari JDSLabs back by popular demand! Dengan design dari pendiri HeadWize Chu-Moy, Cmoy ini mungkin adalah headphone amplifier dengan signal path terpendek yang pernah dibuat! Hasilnya adalah suara yang minim distorsi, extremely coherent, DAN betul2 musical, sangat ANALOG suaranya.

Terdapat 2 macam versi, yaitu:

Stok 8

Jumlah

Versi MOD

Upgrade Op-Amp

DAP Case

Accessories

Kabel M2M

JDSLabs CmoyBB Headphone Amplifier

 

BASS BOOST

JDS Labs’s success is due to cMoyBB’s legendary bass boost switch. Switched off, your original audio signal is amplified. Switched on, bass increases up to 9.4 dB for a perceived 2x increase in bass volume.

PRINTED CIRCUIT BOARD (PCB)

Older cMoys use thin wires or protoboard to transfer audio signals. cMoyBB uses a carefully designed PCB with attention to detail that cannot be achieved in protoboard amplifiers, or even in circuit boards designed by experienced hobbyists.

POWER SYSTEM

cMoyBB handles more than twice the voltage of most cMoys and supports dual rail splitters. The result is over 200% higher power handling than the original cMoy! Decoupling capacitors on all power pins significantly enhance opamp stability and sound quality.

POWER INPUT JACK

cMoyBB’s power input jack allows you to power the amp from your desk. Optional charging support also provides convenient, integrated 9V NiMH battery charging.

ENCLOSURE

cMoyBB is cased inside of a brand new Altoids ® Peppermint tin, protecting the circuit from some forms of external EMI / RF interference. You may choose between two tin styles: Peppermint or Wintergreen.

CUSTOMIZATION

Specify your headphones during checkout and we’ll optimize gain, bass boost, and output power for best performance with your headphones. A technical summary ships with each custom cMoyBB.

PACKAGE CONTENTS

New Bass Boost cMoy v2.03 Headphone Amplifier
Free 9V battery (with standard amplifier)
Instructions Sheet: Standard, Rechargeable
OPTIONS

Standard, 1x9V: Best for most users. External DC jack can be used to power the amplifier. Does not charge battery.
Standard, 2x9V: Recommended for high volume listening with 120+ ohm headphones. Does not charge batteries. Battery run time is identical to the 1x9V edition. Higher voltage enables higher volumes for high impedance headphones
Rechargeable, 1×9: Ideal for portable use of most headphones. Adds integrated charging circuitry and includes 1x9V Tenergy low self-discharge NiMH battery. Requires a 10V+ AC/DC adapter (not included)!

SPECIFICATIONS

Frequency Response 20Hz-20kHz +/- 0.1 dB
THD+N 20-20kHz, 150 Ω 0.002%
Noise, A-Weighted -90 dBV
Channel Balance +/- 0.6dB
Output Impedance 0.6 ohms
Charge Time – Standard N/A
Charge Time – Rechargeable 10 hours
Run Time 8-50 hours
CONFIGURATION

Gain 6x (or Custom)
Volume Potentiometer Taper 3B
DIMENSIONS

Case Dimensions 116 x 64 x 21 mm
Weight 3.6 oz

brand

JDS Labs

price-class

0 – 1jt

5 Dari 5 Bintang

3 reviews

Apa kata customer lain

  1. aphiet_luthfi

    5 out of 5 JDSLabs CmoyBB v2.03

    (verified owner)

    Emang bener sesuai deskripsinya, Analog abis suaranya. Pertama kali coba langsung kerasa Soundstagenya luaass dan berasa ‘hidup’ banget musiknya, jadi kerasa mewah suaranya dan cocok banget buat yang suka Live Recordings. Suara tebal tapi bersih, Bass Boost yang bikin bass nya jadi lebih Deep, dan powernya yang lumayan oke tinggal puter dikit udah dapet volume yang cukup.

    Btw sengaja ambil yang biasa, karena sisanya bisa dibeliin buat 2 baterai 9v rechargeable dan charger eksternalnya. Jadi bisa gonta-ganti batre kalau habis, dan gak takut si CmoyBB nya ini kenapa-kenapa karena gara-gara overcharge :)

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  2. dianpratama2003

    5 out of 5 My first Portable (battere powered) headphone Amp

    (verified owner)

    Tadinya ga niat ambil headphone amp. maunya ambil headphone biasa aja yg masih bisa di drive pake smartphone, soalnya bakalan dipake buat business trip atau dikantor. eh kena racun sama mas2x di headfonia, dicobain bentar langsung decide ambil dah!! wkwk

    Build quality: looks cool, dibuka dalamnya harum bau permen mint. lmyn rapi pcb en komponen didalam, potensio nya lmyn bagus agak ada sedikit resistance (felt expensive). yg bisa dikomplen cman karena pake tin can begini apa bisa tahan lama ya. takut gampang penyok aja.

    Sound: Dgn harga segini bener2x amazing, pas saya buka en liat, ini Op-Amp nya pake burr brown ya? cmiiw. lebih detil, stage sdikit lebih luas, music jd lebih dynamic. Tanpa bass boost nya dinyalain sbtulnya udah bagus. dinyalain bass jadi lebih punchy namun masih lmyn detil. menurut kuping gue bass boost dinyalain ga nutupin atau pengaruh thd frekuensi lain, masih ok. Default akan dinyalain terus (kecuali dengerin akustik atau jazz n blues).

    Verdict: Dengan harga segini, Looks cools, Sound amazing!. highly recommended dan extremely satisfied!

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  3. Raka

    5 out of 5

    Mantap parah

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Don't have an account? Sign Up