Stok kosong
 
 
5 dari 5 berdasarkan 1 dari penilaian pelanggan
(1 ulasan pelanggan)

Audio Technica M50x Matte Grey – Limited Edition

Rp2,480,000 Rp1,649,000 inc. PPN

LIMITED EDITION – M50x Matte Grey – 2016
Sebelum kehabisan lagi, buat kamu yang lagi ngincer M50x dengan warna terbaru 2016, sudah ready di Headfonia Store. Atau kamu fans berat seri M50x, warna Matte Grey ini wajib dikoleksi. Stok terbatas banget, jadi jangan sampai kehabisan.

Stock produk kosong.

Beritahu saya jika ada stock.

Audio Technica M50x Matte Grey – Limited Edition
Professional Monitor Headphones

Pure. Professional. Performance.

As the most critically acclaimed model in the M-Series line, the ATH-M50 is praised by top audio engineers and pro audio reviewers year after year. Now, the ATH-M50xMG (limited-edition matte gray) professional monitor headphones feature the same coveted sonic signature, with the added feature of detachable cables. From the large aperture drivers, sound isolating earcups and robust construction.

 

Features

– Special edition matte gray, with black headband and earpads
– Critically acclaimed sonic performance praised by top audio engineers and pro audio reviewers
– Proprietary 45 mm large-aperture drivers with rare earth magnets and copper-clad aluminum wire voice coils
– Exceptional clarity throughout an extended frequency range, with deep, accurate bass response
– Circumaural design contours around the ears for excellent sound isolation in loud environments
– 90° swiveling earcups for easy, one-ear monitoring
– Professional-grade earpad and headband material delivers more durability and comfort
– Collapsible for space-saving portability
– Detachable cables (includes 1.2 m – 3.0 m coiled cable, 3.0 m straight cable and 1.2 m straight cable)
– Top choice for studio tracking and mixing, as well as DJ monitoring and personal listening

 

Specifications

TypeClosed-back dynamic
Driver Diameter45 mm
MagnetNeodymium
Voice CoilCCAW (Copper-clad aluminum wire)
Frequency Response15 – 28,000 Hz
Maximum Input Power1,600 mW at 1 kHz
Sensitivity99 dB
Impedance38 ohms
Weight285 g (10 oz), without cable and connector
CableInterchangeable cables: detachable 1.2 m – 3.0 m (3.9′ – 9.8′) coiled cable, detachable 3.0 m (9.8′) straight cable and detachable 1.2 m (3.9′) straight cable
Accessories IncludedProtective carrying pouch, 6.3 mm (1/4″) screw-on adapter

 

brand

audio-technica

price-class

1jt – 4jt

5 Dari 5 Bintang

1 review

Apa kata customer lain

  1. Ahmad Milzam

    5 out of 5 Best budget monitor headphone

    (verified owner)

    Dari sisi profile suara nya sih pasti ga bakal beda dari regular black m50x. Ini headphone menurut gw best budget monitor headphone buat kalian yang suka bikin content video / lagu. Jangan kecewa kalo beli headphone ini dan dipake cuma buat dengan musik harian aja(biarpun masih tetap menyenangkan sih), karena monitor headphone di buat untuk menilai kualitas hasil recording jadi harus se-netral mungkin dan menonjolkan detail” yang pada headphone regular biasa sulit buat di dapat.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Don't have an account? Sign Up