5 dari 5 berdasarkan 4 dari penilaian pelanggan
(4 ulasan pelanggan)

Audio Technica ATH-WS770iS

Rp1,650,000 Rp1,080,000

Headphone bass lover yang fun dan seru buat dengerin musik. Ukuran earcups yang besar dan oval mengikuti bentuk telinga, membuat ATH-WS770is nyaman dipakai lama. Menggunakan kabel flat berikut microphone untuk smartphone.

Clear

Headphone Case

Headphone Stand

Headphone Accessories

Audio Technica ATH-WS770iS
SOLID BASS HEADPHONES

 

DETAILS

The Solid Bass Over Ear headphones, ATH-WS770iS delivers impactful bass, along with smooth, accurate midrange and treble, for those who want to hear their music with power, punch, listen to hard rock, hip-hop, metal, electronica and other bass-driven music the way it was meant to be heard.

ATH-WS770iS Solid Bass headphones feature an in-line remote that provides the ability to control volume, play, pause, fast forward and rewind music playback functions on compatible Apple and Android devices. The remote also allows users to answer calls over the headphones on compatible Apple and Android devices.

 

    • 53mm Deep Motion Drivers to achieve extremely rich, high-fidelity bass sound.
    • Top-mounted PCB to equalize the air pressure behind the diaphragm for balanced sound with low distortion.
    • Airflow Bass Triple Venting System ideally positioned to optimize air damping inside the housings for rich bass sound.
    • Aluminum finishing for anti-vibration to produce clear mid-high frequencies.
    • In-line control with mic for handling calls and controlling music and vidoe playback.
    • Swivel Design for easy keeping.

 

SPECIFICATIONS

DRIVER DIAMETER53mm
FREQUENCY RESPONSE8 to 29,000Hz
OUTPUT SOUND100dB/mW
MAXIMUM INPUT POWER1,000mW
IMPEDANCE38Ω
PLUG3.5mm gold-plated stereo mini-plug (4 pole/ L-shaped)
WEIGHTApproximately 265g
CABLE LENGTH1.2 m (Y type)
brand

audio-technica

price-class

0 – 1jt

Warna

Black, Gun Metal

5 Dari 5 Bintang

4 reviews

Apa kata customer lain

  1. basslover

    5 out of 5 Impression

    (verified owner)

    Untuk awal-awal agak kaget karena suara vocalnya agak mendem, tp setelah disetting sgala macem akhirnya jd bagus jg. Setting aja default format frekuensinya jd 192000Hz klo di pc (bassnya jd lebih kecil tp lebih realistis). Overall bagus. Smoga membantu :)

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  2. 0blackcrow

    5 out of 5

    (verified owner)

    Headphonenya enteng dan suaranya bagus kedap suara juga semuanya bagus gk nyesel beli :D wkwk

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  3. febriazr

    5 out of 5 Lumayan sempurna

    (verified owner)

    Memang sih suara vocal agak tenggelam ya, kalau dari segi bass sangat baik sekali, tapi lumayanlah sesuai dengan budget, memang harga menentukan kualitas..

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  4. James

    5 out of 5 SUpeer-duper comfy.....

    (verified owner)

    Dibanding M50x (udah sold krn ngepress banget di kepala & gak nyaman dipake > 30 menit), seri ini jauh lebih nyaman di telinga & kepala.. bahkan lebih nyaman dipake drpd Oppo PM-3 yang jd daily-driver ane. Untuk suara, masi burn-in di PC tp gak expect perubahan yang wah.. kesan pertama, sound signaturenya sesuai sama slogan Solid Bass dari Audio Technica.. jd kyknya cocok sama tujuan ane cari gaming headset & nonton film di PC.

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Don't have an account? Sign Up

SKU: N/A Kategori: , Tag: