5 dari 5 berdasarkan 2 dari penilaian pelanggan
(2 ulasan pelanggan)

Audio Technica ATH-WS550iS

Rp1,060,000 Rp800,000

Headphone Solid Bass buat pecinta bass extra besar. Diameter earcups besar, sehingga menutupi semua kuping dan nyaman dipakai. Kabel dibuat flat dengan kombinasi dua warna, dilengkapi microphone untuk smartphone.

Clear

Headphone Case

Headphone Stand

Headphone Accessories

Audio Technica ATH-WS550iS
SOLID BASS HEADPHONES

DETAILS

The Solid Bass Over Ear headphones, ATH-WS5500iS delivers impactful bass, along with smooth, accurate midrange and treble, for those who want to hear their music with power, punch, listen to hard rock, hip-hop, metal, electronica and other bass-driven music the way it was meant to be heard.

ATH-WS5500iS Solid Bass headphones feature an in-line remote that provides the ability to play, pause, fast forward and rewind music playback functions on compatible Apple and Android devices. The remote also allows users to answer calls over the headphones on compatible Apple and Android devices.

 

    • 53mm Deep Motion Drivers to achieve extremely rich, high-fidelity bass sound.
    • Top-mounted PCB to equalize the air pressure behind the diaphragm for balanced sound with low distortion.
    • Airflow Bass Triple Venting System ideally positioned to optimize air damping inside the housings for rich bass sound.
    • Aluminum finishing for anti-vibration to produce clear mid-high frequencies.
    • In-line control with mic for handling calls and controlling music and vidoe playback.
    • Swivel Design for easy keeping.

 

SPECIFICATIONS

DRIVER DIAMETERClosed-back dynamic 53mm
FREQUENCY RESPONSE8 to 24,000Hz
OUTPUT SOUND106dB/mW
MAXIMUM INPUT POWER750mW
IMPEDANCE38Ω
PLUG3.5mm gold-plated stereo mini-plug (4 pole/ L-shaped)
WEIGHTApproximately 254g
CABLE LENGTH1.2m (Y type)
brand

audio-technica

price-class

0 – 1jt

Warna

Black, White

5 Dari 5 Bintang

2 reviews

Apa kata customer lain

  1. sitorusadithya

    5 out of 5 Bassnya keren

    (verified owner)

    awalnya agak takut gara2 gak nyobain langsung ke tokonya tapi ketika barang udah nyampe terus di cobain waw kere bro ,produk ini bagus buat bro2 yang mau nyari headphone di bawah 1 jt ,basnya keren ,nyaman di pake , terus noisenya ga keluar sama sekali bro ,mtab puas

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  2. zahidfakhruddin27

    5 out of 5 untuk basshead dengan budget di bawah 1 juta

    (verified owner)

    sesuai dengan judul, headphone ini sangat cocok untuk basshead dengan budget di bawah 1 juta, jika dibandingkan dengan headphone lama saya HD202, bass memang tidak sebesar HD202, tapi jauh lebih rapi, mid dan treble juga dapet, sehingga banyak suara detil yang nggak dapet di HD202 di WS550is ini dapet, tapi mungkin nggak semua bass lover suka dengan karakter suara vocal di headphone ini, karena kalo menurut saya sedikit terlalu maju, tapi bisa diakali dengan mengatur ulang equalizer di gadget/laptop agan, dan yang saya suka di WS550is ini soundstagenya lumayan luas, sehingga buat nonton movie ataupun game bisa terasa asal suaranya di mana saja (ya meskipun tidak sebaik WS770is), tapi paling nggak lebih baik dibanding HD202
    overall puas banget, bener2 improvement dari HD202 lama saya

    (0) (0)

    Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Don't have an account? Sign Up

SKU: N/A Kategori: , Tag: